ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

Καλώς ήρθατε στο blog μου! Το όνομά μου είναι Liliana, είμαι γιατρός, μαιευτήρας και γυναικολόγος. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αργεντινή, και μετά από κάποια χρόνια που έζησα και εκπεδεύτηκα στη ΝέαΥόρκη, ήρθα στην Αθήνα, όπου εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα. Είμαι παντρεμένη με έναν Έλληνο-Γάλλο και έχουμε τέσσερα παιδιά…Μιλάω τέσσερις γλώσσες, ισπανικά, αγγλικά, ελληνικά και γαλλικά…

Οι μέρες μου είναι αρκετά φορτωμένες από επαγγελματικής απόψεως, και προσπαθώ να κρατήσω μια ισορροπία ανάμεσα στο να είμαι γυναίκα, εργαζόμενη γυναίκα, σύζυγος, μητέρα… Αυτό δεν είναι πάντα εύκολο! (πολλές από εσάς ξέρετε τι εννοώ …). Παρόλα αυτά, ένιωθα πως χρειαζόμουνα κάτι παραπάνω … να γίνω blogger!

Woman 2 Women blog

Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα προσπαθούσα να βρω έναν τρόπο να συνδυάσω το μεράκι μου για το επάγγελμά μου με τη διδασκαλία, αλλά με διασκεδαστικό τρόπο… Πολλές ιδέες πέρασαν από το μυαλό μου: συγγραφή ενός βιβλίου; ένα web site; άρθρα σε περιοδικά; Δεν ήταν όμως αυτό που έψαχνα…. Ήθελα κάτι πιο προσωπικό, λιγότερο “ψυχρό”, πιο διαδραστικό… Τότε, μια μέρα, διαβάζοντας το όμορφο blog μιας φίλης, carnetdedamecatherine.com, είπα: αυτό είναι! Αυτό θέλω να κάνω! (Merci Catherine!)

Αυτό που έχω στο νου μου είναι ένα είδος διαδραστικού περιοδικού που επικεντρώνεται στην υγεία των γυναικών, όπου τα άρθρα παρουσιάζονται με έναν ωραίο, εύκολο, οπτικό, και συνάμα επιστημονικό τρόπο. Πάνω απ’όλα, θέλω αυτό το blog να είναι ένα σημείο συνάντησης, όπου μπορούμε να μοιραστούμε σκέψεις, εμπειρίες, προβληματισμούς, κ.λπ. Έτσι σκέφτηκα να δώσω σαν όνομα στο blog «woman2women»: μια γυναίκα που απευθύνεται σε άλλες γυναίκες και προφέρει, ενημερώνει, εμπνέει: από μία γυναίκα προς όλες τις γυναίκες….

Για να γίνει πιο διασκεδαστικό το blog, σκέφτηκα να συμπεριλάβω και άλλα θέματα που σχετίζονται με τη μουσική, τα ταξίδια, την ψυχαγωγία, την τέχνη, πράγματα που διάβασα, είδα ή άκουσα και θέλω να μοιραστώ μαζί σας…

Ελπίζω να απολαύσετε αυτό το blog, ανυπομονώντας να λάβω τα σχόλιά σας, ερωτήσεις, σκέψεις …

Leave a comment