Όροι χρήσης

Όροι χρήσης του Blog

Όλο το περιεχόμενο που παρέχεται σε αυτό το blog είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Κάθε δυνατή προσπάθεια καταβάλλεται για να παρέχονται ακριβείς πληροφορίες, ειδικά για τα posts υπό την κατηγορία “Υγεία”. Παρ ‘όλα αυτά, ο ιδιοκτήτης αυτού του blog δεν παίρνει καμία ευθύνη ως προς την ορθότητα ή την πληρότητα των περιεχομένων σε αυτό το site ή περιεχομένων που ενδέχεται να βρεθούν ακλουθώντας ένα σύνδεσμο σε αυτό το site. Ο ιδιοκτήτης δεν θα ευθύνεται για τυχόν λάθη ή παραλείψεις σε αυτές τις πληροφορίες, ούτε για τη διαθεσιμότητα των εν λόγω πληροφοριών. Ο ιδιοκτήτης δεν θα ευθύνεται για τυχόν απώλειες, τραυματισμούς, ή ζημιές από την εμφάνιση ή τη χρήση των εν λόγω πληροφοριών. Όσο η ιατρική και η επιστήμη εξελίσσονται, κάποιες πληροφορίες που παρέχονται ενδέχεται να μην είναι ακριβείς κάποια στιγμή μετά τη δημοσίευσή τους. Για τον ίδιο λόγο, οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το blog μπορεί να αλλάξουν μετά από τη δημοσίευσή τους.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων 

Ο ιδιοκτήτης αυτού του blog δεν μοιράζεται προσωπικές πληροφορίες με τρίτους ούτε αποθηκεύει πληροφορίες που συλλέγονται κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας σε αυτό το blog παρά μόνο να αναλύεται η απόδοση του blog με τη χρήση των cookies, τα οποία μπορείτε να απενεργοποιήσετε οποιαδήποτε στιγμή τροποποιώντας τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης στο Internet. Ο ιδιοκτήτης δεν είναι υπεύθυνος για την αναδημοσίευση περιεχομένων που βρέθηκαν σε αυτό το blog σε άλλες τοποθεσίες Web ή μέσα ενημέρωσης χωρίς άδεια.

Σχόλια στο Blog

Ο ιδιοκτήτης αυτού του blog διατηρεί το δικαίωμα να επεξεργαστεί ή να διαγράψει οποιοδήποτε σχόλιο που υποβάλλεται σε αυτό το blog χωρίς προειδοποίηση για τους παρακάτω λόγους:

1 Σχόλια που κρίνονται να είναι spam ή ύποπτα για spam

2 Σχόλια που συμπεριλαμβάνουν βωμολοχίες

3 Σχόλια που περιέχουν γλώσσα ή έννοιες που θα μπορούσαν να θεωρηθούν προσβλητικά

4 Σχόλια που προσβάλλουν ένα συγκεκριμένο άτομο.

Πνευματικά Δικαιώματα 

Όλο το περιεχόμενο σε αυτό το blog είναι ιδιοκτησία του woman2womenblog.com. Η αναπαραγωγή του, ολική ή μερική, δεν επιτρέπεται χωρίς την έγγραφη άδεια του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων, εκτός όπως σημειώνεται παρακάτω. Ένα σύντομο απόσπασμα του περιεχομένου μπορεί να αναφέρεται εφ ‘όσον παρέχεται ένα σύνδεσμο (link) στην σελίδα προέλευσης του περιεχομένου σε αυτό το blog και ο συντάκτης αποδίδεται σωστά.

Πνευματικά Δικαιώματα των Εικόνων

Για όλο το οπτικό περιεχόμενο που παρουσιάζεται σε αυτό το blog, κάθε προσπάθεια έχει γίνει για να εξασφαλίζεται η συναίνεση των κατόχων των πνευματικών δικαιωμάτων για δημοσίευση. Σε περίπτωση που ο κάτοχος των πνευματικών δικαιωμάτων είναι άγνωστος, ο ιδιοκτήτης αυτού του blog θα ήθελε να ακούσει από τον κάθε ιδιοκτήτη των πνευματικών δικαιωμάτων ο οποίος δεν έχει προσδιοριστεί σωστά σε αυτό το site, ώστε να γίνονται οι απαραίτητες διορθώσεις.

Οι ανωτέρω προϋποθέσεις  και όροι χρήσης μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση.

Leave a comment